GEZAMENLIJK PARTNERSCHAP.

De overstap naar BMW is tot stand gekomen dankzij een samenwerking tussen PSV, Driessen Autolease en Van Laarhoven als officiële BMW dealer voor groot Eindhoven. De samenwerking tussen deze echte Eindhovense ondernemingen passen bij PSV. “BMW is duurzaam, innovatief en sportief. Met die waarden wil PSV zich graag identificeren”, verduidelijkt Janssen PSV’s keuze voor BMW. “We gaan een langdurige relatie aan met één van ’s werelds hoogst aangeschreven automerken. Een duurzame relatie die past bij PSV.”

Video PSV

BEKIJK HIER DE OFFICIËLE VIDEO.

TEVREDEN.

PSV heeft bij dit partnership bewust gekozen om samen te werken met twee gedreven Eindhovense ondernemingen. Janssen, commercieel directeur van PSV: “Ook dat past bij PSV en haakt aan op de Brainportgedachte. Wij werken al jaren samen met Driessen Autolease en zijn zeer tevreden over de door hun geleverde service.

Voor ons is het een vanzelfsprekendheid om de komende vier jaar met hen door te gaan. Onze rol als dealer is hierbij onmisbaar. We zijn dan ook zeer trots deel uit te mogen maken aan deze mooie samenwerking!

TROTS.

Bas Willems, directeur van BMW Van Laarhoven is in zijn plaats trots op de samenwerking met PSV en Driessen Autolease. “Wij zijn verheugd dat we vandaag de samenwerking bekend mogen maken”, aldus Willems. 

“We hebben de afgelopen maanden vele goede gesprekken met PSV en Driessen Autolease gevoerd en zijn er van overtuigd dat we met dit partnership elkaar enorm kunnen versterken. Als Eindhovense autodealer is het een droom die uitkomt straks de voltallige selectie van PSV in BMW’s te zien rijden.”

IMG_3246
IMG_3292
IMG_3281
IMG_3253