ONTDEK DE BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER.

BEPAAL HET RITME.

Compact van buiten, groot, comfortabel en functioneel van binnen, dat is de Active Tourer ten voeten uit. Het sportieve en moderne design van de BMW 2 Serie Active Tourer heeft dankzij de grote, achthoekige dubbele nierengrille een markante en zelfverzekerde uitstraling. Verzonken portiergrepen benadrukken het heldere design. Tegelijkertijd heeft het silhouet dankzij de gestrekte zijruitomlijsting, de vlakke A-stijl en de precieze lijnvoering een dynamisch karakter.

Eindhoven 11.jpg

OOK VERKRIJGBAAR ALS PLUG-IN HYBRIDE.

De BMW 2 Serie Active Tourer Plug-in Hybride modellen combineren uitstekende verbruikswaarden met de voor BMW typerende rijdynamiek. Dankzij de nieuwste BMW eDrive technologie van de vijfde generatie kunt u met uw BMW 2 Serie Active Tourer met hybride aandrijving tot 80 kilometer* volledig elektrisch en lokaal emissievrij rijden.

Met de BMW 230e xDrive en de BMW 225e xDrive Active Tourer geniet u van duurzame mobiliteit en inspirerende rijdynamiek met tot 240 kW (326 pk)* en 447 Nm* koppel (BMW 230e xDrive).

Gelaag Media 2AT.png

"Voor mij is de BMW 2 Serie Active Tourer de meest functionele BMW, die rijplezier naar een nieuw niveau tilt."


START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW 2 Serie Active Tourer in onze handige Private Lease Calculator. 

P90437825-highRes.jpg
P90437843-highRes.jpg
P90437837-highRes.jpg
P90437823-highRes.jpg

GROTE KLEINE LETTERTJES.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 2 Serie Active Tourer varieert tussen de 6,5 en 0,6 l/100 km; het gemiddelde stroomverbruik tussen de 18,2 en 14,4 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie tussen de 146 en 14 g/km. Data op basis van peildatum 1 juni 2023.

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂ emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.