BMW PRIVATE FINANCE.

Financieren is interessant als u een BMW, nieuw of gebruikt, wilt kopen, maar de aanschafprijs niet in één keer wilt betalen. U kunt dan kiezen voor BMW Private Finance met een vaste looptijd en rente. 

Voordelen BMW Private Finance:

  • Aantrekkelijke, vaste maandbedragen.
  • Vaste looptijd en rente, u weet exact waar u aan toe bent.
  • U kunt het maandbedrag nog verder verlagen met een aanbetaling en/of slotsom.
  • Mogelijkheid om tussentijds extra af te lossen tegen betaling.
  • Onderhoud, reparatie, houderschapsbelasting en verzekering houdt u in eigen beheer.

DE ZEKERHEID VAN BMW PRIVATE FINANCE.

BMW Private Finance  
Eigenaarklant, na betaling laatste termijn 
Soort BMWnieuw, BMW Premium Selection en gebruikt 
Looptijdvast, 12 - 60 maanden 
Rentevast 
Aantal kilometersonbeperkt 
Tussentijds inlossenmogelijk (hier zijn kosten aan verbonden) 
Aanbetalingmogelijk 
Slotsommogelijk 

Financieren nieuwe BMW: De rente van 6,49% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente 7,49%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 30 september 2022.

Financieren BMW occasion: De rente van 6,49% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco). Geldt enkel bij de aanschaf van een BMW occasion. Zonder verzekering is de rente 7,49%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 30 september 2022.

Financieren BMW iX40: De rente van 3,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW iX40. Zonder verzekering is de rente 4,99%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 30 september 2022.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.