BIGGER. BETTER. BOLDER.

De leider is er en laat iedereen weten wie de baas is: de nieuwe BMW X5. Zijn karakter is aan zijn gezicht af te lezen – stoer, krachtig en elegant. De imposante nierengrille uit één stuk doet vermoeden wat er gebeurt als hij een keer diep ademhaalt. Het aangescherpte X design van de koplampen laat geen twijfel bestaan over wie aan kop zal gaan. Uitgerust met nieuwe technologieën voor meer veiligheid en maximale rijdynamiek, ongeacht de ondergrond, bepaalt de nieuwe BMW X5 de koers. En weet hoe je als eerste aankomt.

 

IMG_7866.jpg

ASSISTENTIESYSTEMEN.

Perfect verbonden, grote voorsprong: de BMW X5 beschikt over de nieuwste generatie BMW ConnectedDrive en BMW CoPilot technologieën. Intelligente Digital Services en bestuurdersassistentiesystemen zorgen voor een naadloze verbinding met de buitenwereld en bieden u dankzij de intuïtieve bediening maximaal comfort en de grootst mogelijke veiligheid.

GelaagdTemplateGrootX5.png

ONTDEK DE BMW X5.

P90325583_highRes_the-new-bmw-x5-m50d-.jpg

P90325584_highRes_the-new-bmw-x5-m50d-.jpg

P90325577_highRes_the-new-bmw-x5-m50d-.jpg

P90325579_highRes_the-new-bmw-x5-m50d-.jpg

X5

BMW M PERFORMANCE PARTS.

VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG.

Sportief tot in de details. Met BMW M Performance Parts geeft u uw nieuwe BMW het karakter dat bij u past. Bekijk alle onderdelen en accessoires die zowel het exterieur als het interieur van uw BMW nóg sportiever en dynamischer maken. Geef toe aan meer en meer rijplezier. Upgrade uw nieuwe BMW met M Performance Parts. Dichterbij autosport komt u niet.  Geef uw BMW de ruige velgen die deze verdient. En geef toe aan carbon spiegelkappen, frontsplitters en achterspoilers!

 

DE BMW X5 PHEV; xDRIVE45e

De BMW X5 xDrive45e combineert het beste van twee werelden: de dynamiek en efficiency van een elektromotor met het bereik en comfort van een verbrandingsmotor. Een plug-in hybride als SUV met intelligente technologieën en dynamische acceleratie, die een wendbare rijervaring biedt.

BMW X5 M50.

Een design dat pure dynamiek uitstraalt: aan de voor- en achterzijde en ook vanbinnen verwijzen exclusieve designelementen en atletische proporties naar de sportieve ambities van de BMW X4 M40i en BMW X4 M40d.

BMW X5 M.

Het topmodel is de BMW X5 M. De high-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met een inhoud van 4,4-liter en 460 kW (625 pk) vermogen is de krachtigste motor in een standaard BMW productiemodel. Uitgerust met twee TwinScroll turbocompressoren, hogedrukinjectie en Valvetronic maakt de high-performance krachtbron in de BMW X5 M Competition indruk op zowel de weg als het circuit: 750 Nm koppel, acceleratie van 0 naar 100 km/h in 3,8 seconden en van 0 naar 200 km/h in 13,4 seconden.

Het optionele Competition pakket voor de BMW X5 M straalt pure high-performance uit. Met zijn krachtige proporties en precieze contouren heeft het atletische exterieurdesign van de BMW X5 M Competition een geweldige aanwezigheid. In het interieur beloven luxueuze materialen en M specifieke highlights een unieke, sportieve en exclusieve rijervaring.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X5 varieert tussen de 1,2 en 12,2 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 27 en 285 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.
 

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

**Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.