THE 1. AND ONLY.

De BMW 1 Serie is jong, cool en urban. Compacte proporties, een vloeiende daklijn en opvallende, dynamische lijnen beloven al bij de eerste aanblik wendbaarheid en rijplezier. Het interieur is modern en zorgvuldig ingedeeld. Het biedt de inzittenden meer ruimte dan ooit tevoren. De efficiënte motoren, de voorwielaandrijving die in de BMW 1 Serie debuteert, en de state-of-the-art ondersteltechnologie garanderen een rijervaring met ongekende dynamiek en wendbaarheid. Terwijl innovatieve technologieën en rijassistentiesystemen ervoor zorgen dat u altijd uw bestemming veilig en in alle comfort bereikt.

ONTDEK DE NIEUWE BMW 1 SERIE.

BMW BUSINESS EDITIONS.

Maak uw BMW 1 Serie écht af met de aantrekkelijke BMW Business Editions. Dit zijn actiepakketten waarmee uw BMW royaal wordt uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. 

Zo bevatten alle Business Editions bijvoorbeeld (adaptieve) LED koplampen, breedbeeld navigatie en een lederen sportstuurwiel. En als u zoekt naar de overtreffende trap van geweldig zijn er nog de Business Editions Plus. 

Bekijk hieronder de inhoud van de pakketten voor de BMW 1 Serie of ontdek de Business Editions voor andere BMW modellen.

BMW BUSINESS EDITIONS.
 • BUSINESS EDITION VOOR € 1.495.
  UW VOORDEEL LOOPT OP TOT € 5.346.

  Uitgerust met onder meer:

  • Executive uitvoering
  • Sportstuurwiel met leder bekleed
  • Alarmsysteem klasse 3
  • Adaptieve LED koplampen
  • Cruise Control
  • Park Distance Control voor/achter
  • 16" lichtmetalen wielen
  • Navigatiesysteem BMW Live Cockpit Professional
  Meer vragen?
  Iban Heinz

  Iban Heinz

  Sales Manager

 • BUSINESS EDITION PLUS VOOR € 2.995.
  UW VOORDEEL LOOPT OP TOT € 5.715.

  Uitgerust met onder meer:

  • High Executive uitvoering
  • Lederen bekleding 'Dakota'
  • Alarmsysteem klasse 3
  • Elektrisch verwarmde voorstoelen
  • Adaptieve LED koplampen
  • Cruise Control
  • Park Distance Control voor/achter
  • BMW Live Cockpit Professional
  Meer vragen?
  Iban Heinz

  Iban Heinz

  Sales Manager

TIJDELIJKE ACTIES VOOR DE BMW 1 SERIE.

IMG_7806.jpg

RIJASSISTENTIE EN CONNECTIVITEIT.

Intelligente technologieën en rijassistentiesystemen in de BMW 1 Serie.

Bedien de boordcomputer met gebaren, laat uw auto zichzelf inparkeren of vraag de intelligente assistent waar het dichtstbijzijnde tankstation is. De nieuwe BMW 1 Serie biedt talrijke nuttige functies, digitale diensten en rijassistentiesystemen – voor maximaal comfort en optimale veiligheid.

bmw-large.png

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW 1 Serie in onze handige Private Lease Calculator. 

bmw-1-series-inspire-mg-exterior-interior-desktop-01.jpg

bmw-1-series-inspire-mg-exterior-interior-desktop-03.jpg

bmw-1-series-inspire-mg-exterior-interior-desktop-04.jpg

bmw-1-series-inspire-mg-exterior-interior-desktop-07.jpg

1

BMW M PERFORMANCE PARTS.

VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG.

Sportief tot in de details. Met BMW M Performance Parts geeft u uw nieuwe BMW het karakter dat bij u past. Bekijk alle onderdelen en accessoires die zowel het exterieur als het interieur van uw BMW nóg sportiever en dynamischer maken. Geef toe aan meer en meer rijplezier. Upgrade uw nieuwe BMW met M Performance Parts. Dichterbij autosport komt u niet.  Geef uw BMW de ruige velgen die deze verdient. En geef toe aan carbon spiegelkappen, frontsplitters en achterspoilers!

 

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 1 Serie varieert tussen de 3,9 en 7,8 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 118 en 182 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.
 

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

 

Genoemd bedrag is gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.