8 SERIE CABRIO.

De BMW 8 Serie Cabrio is een statement van luxueuze sportiviteit. Een temperamentvolle vertegenwoordiger van de BMW luxeklasse, met een vooruitstrevende vormtaal die een indrukwekkende esthetiek en zelfvertrouwen uitstraalt. Daarnaast overtuigt deze emoties opwekkende cabriolet als krachtige sportauto, die dankzij de modernste technologieën beschikt over een uitmuntende dynamiek en voortreffelijke rijeigenschappen. Zo overtreft hij de hoogste eisen en biedt hij een nieuwe dimensie van eigentijds rijplezier.

ONTDEK DE BMW 8 SERIE CABRIO.

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW 8 Serie Cabrio in onze handige Private Lease Calculator. 

IMG_7806.jpg

DESIGN.

Individuele keuzemogelijkheid is de mooiste vorm van luxe: het uitgebreide aanbod aan uitrustingsopties voor het exterieur en interieur van de BMW 8 Serie Cabrio maakt een bijna onafzienbaar aantal configuraties mogelijk. Onconventionele mogelijkheden om eigenzinnige sportiviteit te ervaren en individualiteit tot uiting te brengen.

bmw-8-convertible-modelfinder-stage2-890x501.png
P90449401_highRes.jpg

P90449397_highRes.jpg

P90449428_highRes.jpg

P90449395_highRes.jpg

P90449394_highRes.jpg

8

Het gemiddeld brandstofverbruik van de BMW 8 Cabrio varieert tussen de 8,4 en 10,9 l/ 100 km en de en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 191 en 249 g/km. Data op basis van peildatum 12-01-2022.
 

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

**Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.