8 SERIE CABRIO.

De BMW 8 Serie Cabrio is een statement van luxueuze sportiviteit. Een temperamentvolle vertegenwoordiger van de BMW luxeklasse, met een vooruitstrevende vormtaal die een indrukwekkende esthetiek en zelfvertrouwen uitstraalt. Daarnaast overtuigt deze emoties opwekkende cabriolet als krachtige sportauto, die dankzij de modernste technologieën beschikt over een uitmuntende dynamiek en voortreffelijke rijeigenschappen. Zo overtreft hij de hoogste eisen en biedt hij een nieuwe dimensie van eigentijds rijplezier.

ONTDEK DE BMW 8 SERIE CABRIO.

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW 8 Serie Cabrio in onze handige Private Lease Calculator. 

IMG_7806.jpg

DESIGN.

Individuele keuzemogelijkheid is de mooiste vorm van luxe: het uitgebreide aanbod aan uitrustingsopties voor het exterieur en interieur van de BMW 8 Serie Cabrio maakt een bijna onafzienbaar aantal configuraties mogelijk. Onconventionele mogelijkheden om eigenzinnige sportiviteit te ervaren en individualiteit tot uiting te brengen.

8 Cabrio Groot transparant.png

BMW M PERFORMANCE PARTS.

VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG.

Sportief tot in de details. Met BMW M Performance Parts geeft u uw nieuwe BMW het karakter dat bij u past. Bekijk alle onderdelen en accessoires die zowel het exterieur als het interieur van uw BMW nóg sportiever en dynamischer maken. Geef toe aan meer en meer rijplezier. Upgrade uw nieuwe BMW met M Performance Parts. Dichterbij autosport komt u niet.  Geef uw BMW de ruige velgen die deze verdient. En geef toe aan carbon spiegelkappen, frontsplitters en achterspoilers!

 

P90343234_highRes_the-new-bmw-m850i-xd.jpg

P90343245_highRes_the-new-bmw-m850i-xd.jpg

P90343240_highRes_the-new-bmw-m850i-xd.jpg

P90343254_highRes_the-new-bmw-m850i-xd.jpg

P90343249_highRes_the-new-bmw-m850i-xd.jpg

8

BMW M8.

Het topmodel is de BMW M8. De M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met een inhoud van 4,4 liter en 460 kW (625 pk) vermogen is de krachtigste van alle motoren in standaard productiemodellen van BMW. Uitgerust met twee turbo’s met Twin Scroll-turbotechnologie, hogedrukinjectie en Valvetronic maakt de high-performance krachtbron van de BMW M8 Competition Cabrio indruk, zowel op de weg als op het circuit: 750 Nm koppel, acceleratie van 0 naar 100 km/h in 3,3 seconden en van 0 naar 200 km/h in 10,6 seconden.

Het optionele Competition pakket voor de BMW M8 straalt pure high-performance uit. Het progressieve design van de BMW M8 Competition Coupé overtuigt met zijn uitermate dynamische en tegelijk buitengewoon elegante vormen. Het resultaat is een indrukwekkende sportauto die zijn luxueuze karakter moeiteloos communiceert vanuit ieder perspectief. Het interieur vormt met de fijnste materialen en meesterlijk vakmanschap de perfecte symbiose van pure sportiviteit en weldadige luxe.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 8 Serie Cabrio varieert tussen de 6,9 en 11,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 180 en 262 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.
 

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

**Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.