ONTDEK DE BMW M8 GRAN COUPÉ.

STRAIGHT TO YOUR 8.

Het portier slaat dicht. De innerlijke stem telt af. In deze adrenalinegeladen sfeer jaagt zelfs het beetpakken van de transmissiehendel de polsslag omhoog: zijn M specifeke design met contraststiksel en een opening met ambianceverlichting trekt alle blikken naar zich toe. In de langgerekte middenconsole is de M transmissiehendel, een exponent van de consistente vormtaal waarin een door de autosport geïnspireerde centraalstelling van de bestuurder, design en onvoorwaardelijke luxe meer onder handbereik zijn dan ooit.

In de nieuwe BMW M8 Gran Coupé is het buitengewone niet de uitzondering, maar de regel.

eindhoven 4.jpg

625 PK.

High-performance op zijn best – de M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met een inhoud van 4,4 liter en 460 kW (625 pk) vermogen is de krachtigste van alle motoren in standaard productiemodellen van BMW. 750 Nm koppel, acceleratie van 0 naar 100 km/h in 3,2 seconden en van 0 naar 200 km/h in 10,6 seconden - BMW M8 Competition Gran Coupé.

cq5dam.resized.img.890.medium.time1643111901255.png

HIGHLIGHTS BMW M8 GRAN COUPÉ.

AAN DE TOP.

Het design van de BMW M8 Competition Gran Coupé zet nieuwe standaarden in het segment van luxe sportauto’s en is een krachtige expressie van uitzonderlijke prestaties. M designelementen in hoogglans zwart vullen elkaar perfect aan en accentueren het sportieve karakter van deze uitzonderlijke auto. Indrukwekkende 20 inch lichtmetalen wielen benadrukken dit. Het dynamische karakter gaat verder in het interieur; geaccentueerd door exclusieve M specifieke details van de BMW M8 Competition Gran Coupé.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M8 Gran Coupé Modellen varieert tussen de 10,9 en 11,6 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de 248 en 264 g/km. Data op basis van peildatum 1 oktober 2021.
 

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

**Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.