STRAIGHT TO YOUR 8.

Kracht, controle en comfort. De BMW 8 Serie Coupé is in staat om met zijn exceptionele wendbaarheid zowel de toerenteller als de adrenalinespiegel fors op te voeren. Door de combinatie van exclusieve opties die rechtstreeks stammen van de racerij biedt deze luxe sportauto een perfect samenspel tussen de hoogst mogelijk kwaliteit en een maximaal prestatieniveau.

ONTDEK DE BMW 8 SERIE COUPÉ.

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW 8 Serie Coupé in onze handige Private Lease Calculator.

eindhoven 2.jpg

INNOVATIES.

Nog sneller, nog intuïtiever: de innovatieve bestuurdersassistentiesystemen en connectiviteitsfuncties van de BMW 8 Serie Coupé wijzen de weg naar een nieuw tijdperk van puur rijplezier. En vandaag al verzekeren ze met hun bedieningsgemak en toonaangevende communicatiesystemen dat de bestuurder nog meer van elke rit geniet.

8 coupé groot.png

M PERFORMANCE PARTS VOOR UW BMW 8 SERIE COUPÉ.

Sportief tot in de details. Met BMW M Performance Parts geeft u uw BMW 8 Gran coupé het karakter dat bij u past. Bekijk alle onderdelen en accessoires die zowel het exterieur als het interieur van uw BMW nóg sportiever en dynamischer maken. Geef toe aan meer en meer rijplezier. Upgrade uw nieuwe BMW met M Performance Parts. Dichterbij autosport komt u niet. 

 

GYS_9439.jpg

GYS_9287.jpg

GYS_9370.jpg

GYS_9412.jpg

8

BMW M8.

Het topmodel is de BMW M8. De M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met een inhoud van 4,4 liter en 460 kW (625 pk) vermogen is de krachtigste van alle motoren in standaard productiemodellen van BMW. Uitgerust met twee turbo’s met Twin Scroll-turbotechnologie, hogedrukinjectie en Valvetronic maakt de high-performance krachtbron van de BMW M8 Competition Coupé indruk, zowel op de weg als op het circuit: 750 Nm koppel, acceleratie van 0 naar 100 km/h in 3,2 seconden en van 0 naar 200 km/h in 10,6 seconden.

Het optionele Competition pakket voor de BMW M8 straalt pure high-performance uit. Het progressieve design van de BMW M8 Competition Coupé overtuigt met zijn uitermate dynamische en tegelijk buitengewoon elegante vormen. Het resultaat is een indrukwekkende sportauto die zijn luxueuze karakter moeiteloos communiceert vanuit ieder perspectief. Het interieur vormt met de fijnste materialen en meesterlijk vakmanschap de perfecte symbiose van pure sportiviteit en weldadige luxe.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 8 Serie Coupé varieert tussen de 6,7 en 11,3 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 176 en 258 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.
 

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

**Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.