NOG MEER RIJPLEZIER.

De BMW i4 is sportief en 100% elektrisch. Hij laat een blijvende indruk achter: de nieuw ontworpen voorkant benadrukt zijn atletische karakter. De achterkant wordt gekenmerkt door elegante achterlichten die een esthetisch totaalbeeld vormen. In het interieur zorgen het nieuwe design van het stuurwiel en de ambianceverlichting voor een moderne sfeer. Ontdek alle varianten van de BMW i4, het optieaanbod, technische gegevens en ook de diverse lease- en financieringsmogelijkheden.

OPTIMALE PRECISIE EN DYNAMIEK.

De BMW i4 biedt met zijn optimale aerodynamica en ideale gewichtsverdeling maximale rijdynamiek en stuurprecisie – die nog eens worden versterkt door de verfijnde afstelling van de aandrijvings- en onderstelcomponenten. De veer- en dempingssystemen garanderen optimaal contact met de weg en maximale stabiliteit in bochten.

Als volwaardige vijfpersoonsauto biedt de BMW i4 met royale hoofd- en beenruimte ook achterin optimaal zitcomfort. De lange wielbasis met korte overhangen voor en achter, en de vloeiende daklijn accentueren de sportief-elegante uitstraling van deze BMW Gran Coupé.

DI24_000200094.jpg
DI24_000201156.jpg
DI24_000201175.jpg
DI24_000201157.jpg

GROTE ACTIERADIUS EN COMFORT.

Op korte en lange ritten, in de stad en op bochtige buitenwegen – de volledig elektrisch aangedreven BMW i4 biedt met een actieradius tot aan 590 kilometer* veel flexibiliteit en ongekend grote alledaagse inzetbaarheid. De vrijwel geluidloze aandrijving en de optimaal op de BMW i4 afgestemde ondersteltechniek geven ook bij hoge snelheden en onder uitdagende omstandigheden de indruk dat de auto naar zijn bestemming zweeft.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.