MONOLITHISCH DESIGN.

Ontstaan uit een visie. Gemaakt voor elektrisch rijden. De BMW iX biedt dankzij efficiënte BMW eDrive technologie en elektrische vierwielaandrijving een buitengewone actieradius en een indrukwekkende acceleratie vanuit stilstand. De minimalistische vormtaal geeft de BMW een moderne en expressieve uitstraling. Ondertussen zorgt de combinatie van een hoogwaardige premium ambiance en de modernste technologieën ervoor dat het ruime interieur op alle vijf zitplaatsen het hoogste comfort biedt. Ontdek uw favoriete plek op wielen - de BMW iX.

P90405597_highRes.jpg
P90406318_highRes.jpg
P90407449_highRes.jpg
P90407451_highRes.jpg

HET EXTERIEURDESIGN VAN DE NIEUWE BMW iX.

Het gezicht van een nieuwe generatie. Voor het designconcept van de BMW iX was het ons doel om de volgende stap te zetten en een volledig nieuwe designtaal te ontwikkelen – expressief, maar niet over de top. Intelligent, maar niet ingewikkeld. Kort gezegd: een design dat vanaf de eerste blik een nieuwe vertolking van onze slogan ‘BMW maakt rijden geweldig’ symboliseert. Het resultaat is een toekomstgerichte SAV met een iconische, monolithische vorm, karakteristieke details en intelligente Shy Tech: de nieuwe BMW iX.

MIJN FAVORIETE PLEK.

In een symbiose van hightech en ontspanning ontstaat een riante comfortzone. Laat u inspireren door het interieur van de BMW iX. Zijn hoogwaardige minimalisme en innovatieve Shy Tech kenmerken zorgen in combinatie met het glazen panoramadak voor een uniek gevoel van ruimte, dat reizen tot een volledig nieuwe beleving maakt. Met een heldere vormtaal, hoogwaardige materialen en de modernste technologie wordt dit interieur absoluut uw favoriete plek.

INNOVATIEVE AANDRIJVING.

De BMW eDrive technologie van de vijfde generatie omvat behalve twee elektromotoren ook de hoogvoltage-accu, de vermogenselektronica en de laadtechnologie van de BMW iX. De beide krachtige elektromotoren geven de BMW iX samen met de elektrische vierwielaandrijving een zeer efficiënt krachtpotentieel: meer dan 500 pk en een geruisloze acceleratie van 0 naar 100 km/h in minder dan vijf seconden plaatsen de BMW iX op sportautoniveau.  

P90407447_highRes.jpg

P90407443_highRes.jpg

P90407445_highRes.jpg

P90407468_highRes.jpg

P90407469_highRes.jpg

P90407457_highRes.jpg

i

FEITEN OVER DE NIEUWE BMW iX.

cq5dam.resized.img.1185.large.time1604592591522.jpg

THE FIRST-EVER BMW iX.

*Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.