DE GEBOREN LEIDER.

Compromisloos en non-conformistisch – de nieuwe BMW X6 is uitdagend assertief. Kijk maar eens naar de zeer atletische carrosserie en de nieuwe, onderscheidende designtaal met fascinerende exclusiviteit en visionaire technologieën zoals de indrukwekkende BMW nierengrille ‘Iconic Glow’. Een ding is direct duidelijk: dit is absolute dominantie, die de nieuwe BMW X6 op elke weg zeer vastberaden uitdraagt dankzij een krachtige motor, een nauwkeurig afgesteld onderstel en kenmerken zoals het xOffroad pack. Ervaar hoe de BMW X6 op ongekende wijze verwachtingen weet te overtreffen.

Eindhoven 6.jpg

DE RIJDYNAMIEK VAN DE NIEUWE BMW X6.

Met de kenmerken van een geboren leider: de topprestaties van de 530 pk 8-cilinder benzinemotor, de buitengewone precisie van het Adaptieve M onderstel Professional en de optimale samenwerking tussen adaptieve luchtvering op voor- en achteras en het xOffroad Pack maken de nieuwe BMW X6 op ieder terrein heer en meester.

x6 gelaagd.png

ONTDEK DE BMW X6.

bmw-xseries-x6-inspire-mg-technology-desktop-tablet-01.jpg

bmw-xseries-x6-inspire-highlight-desktop-03.jpg

bmw-xseries-x6-inspire-highlight-desktop-05.jpg

bmw-xseries-x6-inspire-sp-xxl.jpg.asset.1557910482302.jpg

bmw-xseries-x6-inspire-mg-technology-desktop-tablet-04.jpg

bmw-xseries-x6-inspire-mg-technology-desktop-tablet-06.jpg

bmw-xseries-x6-inspire-highlight-desktop-06.jpg

bmw-xseries-x6-inspire-mg-driving-dynamics-desktop-tablet-02.jpg

bmw-xseries-x6-inspire-highlight-desktop-02.jpg

bmw-xseries-x6-inspire-mg-driving-dynamics-desktop-tablet-04.jpg

bmw-xseries-x6-inspire-mg-technology-desktop-tablet-02.jpg

bmw-xseries-x6-inspire-mg-technology-desktop-tablet-05.jpg

bmw-xseries-x6-inspire-mg-design-desktop-tablet-04.jpg

bmw-xseries-x6-inspire-mg-driving-dynamics-desktop-tablet-03.jpg

bmw-xseries-x6-inspire-highlight-desktop-04.jpg

bmw-xseries-x6-inspire-mg-technology-desktop-tablet-03.jpg

bmw-xseries-x6-inspire-highlight-desktop-01.jpg

bmw-xseries-x6-inspire-mg-design-desktop-tablet-03.jpg

bmw-xseries-x6-inspire-mg-design-desktop-tablet-02.jpg

bmw-xseries-x6-inspire-mg-design-desktop-tablet-01.jpg

bmw-xseries-x6-inspire-mg-driving-dynamics-desktop-tablet-01.jpg

bmw-xseries-x6-inspire-mg-design-desktop-tablet-05.jpg

X6

BMW X6 M.

Superieur op ieder terrein: de BMW X6 M Modellen laten met buitengewone rijdynamiek, expressief M design en ongeëvenaarde wendbaarheid hun extraverte dominantie zien. Ontdek de vier extraverte Sports Activity Coupés (SAC): de modellen BMW X6 M50i en BMW X6 M50d maken indruk met hun unieke combinatie van prestaties, comfort en efficiëntie. De BMW X6 M met M xDrive inspireert met een luxueus interieur en rijdynamiek die wordt bepaald door autosportgenen. Een met adrenaline geladen rijervaring die nog een boost krijgt door de nog krachtiger en flamboyante BMW X6 M Competition met M xDrive.

bmw-x6-m-inspire-mg-competition-desktop-04.jpg
bmw-x6-m-inspire-highlights-competition-desktop-03.jpg
bmw-x6-m-inspire-highlights-competition-desktop-02.jpg
bmw-x6-m-inspire-highlights-competition-desktop-04.jpg

BMW M PERFORMANCE PARTS.

VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG.

Sportief tot in de details. Met BMW M Performance Parts geeft u uw nieuwe BMW het karakter dat bij u past. Bekijk alle onderdelen en accessoires die zowel het exterieur als het interieur van uw BMW nóg sportiever en dynamischer maken. Geef toe aan meer en meer rijplezier. Upgrade uw nieuwe BMW met M Performance Parts. Dichterbij autosport komt u niet.  Geef uw BMW de ruige velgen die deze verdient. En geef toe aan carbon spiegelkappen, frontsplitters en achterspoilers!

 

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X6 varieert tussen de 6,6 en 12,1 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 187 en 283 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.
 

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.
 

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

**Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.