BUITENGEWONE PRESTATIES.

De BMW 2 Serie Coupé M modellen belichamen sportief rijplezier in zijn puurste vorm. Ontdek vier levendige sportcoupés: de BMW M240i Coupé en de BMW M240i xDrive Coupé vormen de perfecte combinatie van sportiviteit en dagelijks gebruiksgemak. De BMW M2 Competition maakt indruk met een nog nadrukkelijkere sportiviteit, met een buitengewone synthese van prestaties, wendbaarheid en precisie. Absolute topprestaties vormen het handelsmerk van de BMW M2 CS, die tot in detail is gebouwd met de focus op high-performance en actie op het circuit.

ONTDEK DE BMW M2.

eindhoven 2.jpg

450 PK.

De extreem hoogtoerige M TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor van de BMW M2 CS levert een indrukwekkend vermogen van 331 kW (450 pk). Daarmee accelereert de BMW M2 CS met optionele M DCT van 0 naar 100 km/h in een adembenemende 4,0 seconden.

vrijstaand-bmw-m-series-m2-modelcard.png
bmw-m2-competition-highlights-highlight-m2-competition-desktop-03.jpg
bmw-m2-competition-highlights-highlight-m2-competition-desktop-02.jpg
bmw-m2-competition-highlights-m2-competition-mosaic-gallery-desktop-03.jpg
bmw-m2-competition-highlights-highlight-m2-competition-desktop-04.jpg

BMW M2 MET M PERFORMANCE PARTS.

VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG.

Sportief tot in de details. Met BMW M Performance Parts geeft u uw nieuwe BMW het karakter dat bij u past. Bekijk alle onderdelen en accessoires die zowel het exterieur als het interieur van uw BMW nóg sportiever en dynamischer maken. Geef toe aan meer en meer rijplezier. Upgrade uw nieuwe BMW met M Performance Parts. Dichterbij autosport komt u niet.  Geef uw BMW de ruige velgen die deze verdient. En geef toe aan carbon spiegelkappen, frontsplitters en achterspoilers!

 

WIJ HELPEN U GRAAG.

Iban Heinz

Iban Heinz

Sales Manager

Bas van Lieshout

Bas van Lieshout

MINI Manager

Dirk Kuper

Dirk Kuper

Verkoopadviseur

Wouter Voolstra

Wouter Voolstra

Verkoopadviseur

Robby Olislaegers

Robby Olislaegers

Verkoopadviseur

André van Duinkerken

André van Duinkerken

Verkoopadviseur MINI

Marloes Bogmans

Marloes Bogmans

Verkoopadministratie

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M2 Competition varieert tussen de 9,2 en 10 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 209 en 227 g/km. Data op basis van peildatum 01-01-2020.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M240i (xDrive) Coupé varieert tussen 7,3 en 7,8 l/100 km en de CO₂-emissie varieert tussen 167 en 178 g/km. Data op basis van peildatum 01-01-2020.


Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

 

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 maart 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.