THE NEW BUSINESS CLASS.

De BMW 5 Serie Sedan is de ultieme sportieve business sedan. Al bij de eerste aanblik is zijn uitdrukkelijke sportiviteit zichtbaar, die vooral in het dynamische silhouet en zijn de strakke vormgeving tot uiting komt. Heldere vlakken en verfijnde contouren verlenen de elegante carrosserie een moderne en technisch ogende uitstraling. Het verfijnde en functionele interieur completeert de innovatieve uitstraling van de auto met vooruitstrevende technologieën en sportieve uitrustingen. In combinatie met zijn indrukwekkende dynamische eigenschappen en innovatieve technologieën biedt de BMW 5 Serie Sedan tijdens zowel korte als lange ritten optimaal comfort en superieure kwaliteit, maar vooral rijplezier van het hoogste niveau.

TIJDELIJKE ACTIES VOOR DE BMW 5 SERIE.

ONTDEK DE BMW 5 SERIE SEDAN.

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW 5 Serie Sedan in onze handige Private Lease Calculator.

Eindhoven 6.jpg

RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

Met de BMW 5 Serie Sedan heeft BMW de sportieve, superieure uitstraling naar een nog hoger niveau gebracht – vooral dankzij de voor BMW kenmerkende proporties zoals de lange wielbasis, de langgerekte motorkap en de vloeiende daklijn. Verfijnde contouren vormen een spannend contrast met strak gevormde, gereduceerde vlakken, waardoor een moderne, puristische uitstraling is bereikt.

5-sedan-transparant-2020.png
P90389034_highRes.jpg

P90389036_highRes.jpg

P90389038_highRes.jpg

P90389025_highRes.jpg

P90389027_highRes.jpg

P90389029_highRes.jpg

P90389041_highRes.jpg

5

BMW M PERFORMANCE PARTS.

VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG.

Sportief tot in de details. Met BMW M Performance Parts geeft u uw nieuwe BMW het karakter dat bij u past. Bekijk alle onderdelen en accessoires die zowel het exterieur als het interieur van uw BMW nóg sportiever en dynamischer maken. Geef toe aan meer en meer rijplezier. Upgrade uw nieuwe BMW met M Performance Parts. Dichterbij autosport komt u niet.  Geef uw BMW de ruige velgen die deze verdient. En geef toe aan carbon spiegelkappen, frontsplitters en achterspoilers!

 

BENZINE & DIESEL

De BMW 5 Serie is beschikbaar in verschillende benzine of diesel motoren. Deze hebben een vermogen vanaf 150pk tot wel 333pk. 

HYBRIDE

De BMW 5 Serie is ook verkrijgbaar als plug-in hybride. Zo kunt u tot wel 60 kilometer volledig elektrisch rijden of de benzine- en elektromotor werken samen waardoor u zeer zuinig om gaat met de brandstof. U bespaart dus iedere dag op uw brandstofkosten en u heeft tot wel 394pk tot uw beschikking. 

BMW M

Van de BMW 5 Serie zijn er twee die met trots het M label mogen dragen. Het gaat hierbij om de M550i en het topmodel de M5. Deze hebben een respectievelijk vermogen van 530pk en 625pk en zijn beide voorzien van xDrive oftewel vierwielaandrijving.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 5 Serie Sedan varieert tussen de 1,3 en 10,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 31 en 254 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.
 

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

**Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.