ONTDEK DE BMW X1.

NEW KID IN X TOWN.

Met zijn robuuste uiterlijk en veelzijdige functionaliteit belichaamt de nieuwe BMW X1 een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid, zowel in het dagelijkse gebruik als op lange reizen. Het vooruitstrevende interieur, de verfijnde ambiance en de veel uitgebreidere standaarduitrusting ten opzichte van die van de voorgaande generatie accentueren het premium karakter van de nieuwe BMW X1.

EXTERIEURHIGHLIGHTS.

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW X1 in onze handige Private Lease Calculator.

IMG_7806.jpg

OOK VERKRIJGBAAR ALS PLUG-IN HYBRIDE.

Ook in de Plug-in Hybride versies van de nieuwe BMW X1 is de vijfde generatie van de BMW eDrive technologie toegepast. Dat betekent een grote vooruitgang op het gebied van sportieve prestaties, efficiency en laadcapaciteit. Ook is de elektrische actieradius beduidend groter dan die van de vorige generatie.

cq5dam.resized.img.890.medium.time1653643966264.png
BMW X132.jpg

BMW X15.jpg

BMW X133.jpg

BMW X126.jpg

BMW X129.jpg

BMW X120.jpg

BMW X121.jpg

X1

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X1 varieert tussen de 6,8 en 0,7 l/100 km; het gemiddelde stroomverbruik tussen de 19,7 en 18,2 kWh/100 km; de gemiddelde CO₂ emissie tussen de 154 en 16 g/km en de elektrische actieradius bedraagt tot 88 km*. Data op basis van peildatum 1 nov 2023.

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW configurator op deze website of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

* De puur elektrische aandrijving van de Plug-in Hybride is bij temperaturen onder het vriespunt pas na enkele kilometers beschikbaar, als de accu de bedrijfstemperatuur heeft bereikt.
 

Genoemd bedrag is gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2023 of zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie.
 

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.