EVEN OPFRISSEN.

Om de lucht in uw BMW of MINI zo aangenaam mogelijk te houden, zorgt airconditioning naast een fijne temperatuur ook voor de afvoer van condens. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van koudemiddel dat na verloop van tijd opraakt. Ook kan de verdamper vervuild raken, wat kan zorgen voor onaangename geuren in uw auto. Het is dus belangrijk om uw airco op tijd te laten onderhouden.

VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN EN PRIJZEN.

  • Om stank te voorkomen adviseren wij u om jaarlijks een geurbehandeling uit te laten voeren.

  • Wanneer uw airco al een onaangename geur produceert, dan is het advies om uw airco grondig te laten reinigen.

  • Om ervoor te zorgen dat uw airco voldoende koudemiddel bevat, achten wij het verstandig het systeem elke 4 jaar volledig te laten servicen.

GEZOND KLIMAAT.

Uw airco werkt het hele jaar voor u en filtert stuifmeel, stof, bacteriën, schimmels en ander vuil. Deze vervuiling hoopt zich langzaam op en zonder dat u het doorheeft ademt u verontreinigde lucht in. Herkent u een van de volgende veelvoorkomende problemen? Denk hierbij aan: terugkerende gezondheids­klachten zoals niezen, geïrriteerde luchtwegen en droge ogen, vervelende bijgeluiden, ramen die snel beslaan en geurklachten. Dan is uw aircosysteem hoogst­waarschijnlijk toe aan onderhoud.

Tijdens dit onderhoud wordt de airco grondig gereinigd en nagekeken op defecten en wanneer nodig het interieurfilter vervangen. Zo kunt u genieten van schone lucht tijdens het rijden en met een gerust hart de airco laten werken.