RADICAAL NIEUW: DE CONCEPT XM.

De BMW Concept XM geeft een voorproefje van het krachtigste BMW M serieproductiemodel ooit, dat eind 2022 zal worden geïntroduceerd. Tegelijkertijd plaatst de BMW Concept XM de kernwaarden van de M modellen in de spotlights. De buitengewone rijbeleving wordt versterkt door elektrificatie: dit stelt de bestuurder niet alleen in staat om bijna geruisloos te rijden, maar ook om te genieten van de traditionele high performance van een M model.

De voorzijde van de BMW Concept XM hint alvast naar de nieuwe designrichting voor toekomstige BMW modellen in het luxesegment. Ook vertolkt de BMW Concept XM een zeer progressieve en onderscheidende visie op het design van de BMW X modellen en op de beleving van luxe en het gevoel van ruimte in het interieur.

KRACHT.

De ultieme geëlektrificeerde M power – met tot 552 kW (750 pk) vermogen en 1.000 Nm koppel. Met dynamiek, wendbaarheid en precisie garandeert het eerste geëlektrificeerde BMW M high-performance model M typerende rijbeleving.

ACTIERADIUS.

M Hybrid – gegarandeerd uitstekende dynamiek en grote actieradius. Een korte tankstop is genoeg om een lange reis voort te zetten. Een tot 80 km volledig elektrische actieradius biedt vrijwel geruisloze en lokaal emissievrije toegang tot milieuzones.

M HYBRID.

Elektrische aandrijving en nieuw ontwikkelde V8 – compromisloze dynamiek, ook op lange afstanden. Tegelijkertijd vrijwel geruisloos en lokaal emissievrij rijden in de stad. 

P90445524-highRes.jpg
P90445528-highRes.jpg
P90445529-highRes.jpg
P90445534-highRes.jpg
HEEFT U INTERESSE IN DE NIEUWE BMW CONCEPT XM?

Ontdek alle informatie over de BMW Concept XM, waarmee BMW M een bijna productierijpe vooruitblik geeft op de BMW XM, die voor eind 2022 in productie gaat.

EXTRAVAGANT EN LUXUEUS.

Binnenin biedt de BMW Concept XM een onderscheidende M interpretatie van het op de bestuurder gerichte cockpitdesign. De lijnen en oppervlakken van het dashboard, de middenconsole, portierpanelen en stoelen creëren een progressieve ambiance met hun krachtige geometrie en hoogwaardige materialen. Bruin vintage-design leder, koper en carbon slaan een brug tussen luxe en autosport. Een gedurfd element scheidt de bestuurderssectie van de rest van het interieur.

In de cockpit zorgt een markant oppervlak in carbonvezel met ingeweven koperdraad voor een sportieve en exclusieve achtergrond voor de displays, luchtuitstroomopeningen en bedieningselementen. Het erboven geplaatste BMW Curved Display creëert een elegante balans tussen de traditionele focus op de bestuurder en de eigentijdse digitale cockpit. 

OP DE BESTUURDER GERICHT EN DE MODERNSTE TECHNOLOGIE. 

Op prestaties gericht – de bestuurder staat centraal. Geometrie en materialen slaan de brug russen extraverte luxe en high performance. De M genen zijn altijd zichtbaar – Curved Display, BMW ID 8 User Interface, nieuwe BMW iDrive.

EXTRAVAGANTE LUXE ACHTERIN. 

M Lounge – luxueus toevluchtsoort met VIP karakter. Hoogwaardige materialen, uitdrukkingsvolle oppervlakken en expressieve details. Sportstoelen en achterbank, leder en fluweel – een lounge, even ongeëvenaard als uniek.

GEËNSCENEERDE PRISMA HEMELBEKLEDING. 

Als een kunstwerk – de hemelbekleding met driedimensionale prismastructuur, indirect verlicht vanaf de zijkant. Maximale enscenering – Ambiance verlichting in de drie BMW M kleuren.