VERFIJND.

Tijdelijk extra voordelig: de BMW i5 eDrive40 Sedan en de BMW i5 eDrive40 Touring Business Edition! Door deze extra aantrekkelijke prijs is het nog makkelijker om in een BMW i5 te stappen.

De i5 Sedan is al beschikbaar vanaf € 69.990 en de Touring-versie vanaf € 72.047. Profiteer nu van deze kans!

INTERIEUR.

Stap in de toekomst van rijden met de BMW Business Edition, waar luxe en duurzaamheid samenkomen in perfecte harmonie. De Business Edition is niet alleen voorzien van het innovatieve Veganza leder van BMW, maar combineert dit ook nog eens met sportstoelen voor een ongeëvenaarde rijervaring.  Of je nu lange afstanden aflegt of gewoon geniet van een korte rit, de Sportstoelen van de BMW i5 bieden een combinatie van stijl, comfort en prestaties die jouw rijbeleving naar een hoger niveau tillen.

Het BMW Head-Up Display projecteert essentiële rij- en navigatieinformatie direct op de voorruit, waardoor je je ogen altijd op de weg kunt houden. Daarnaast biedt Augmented View een geheel nieuwe dimensie aan navigatie, met geanimeerde aanwijzingen die worden weergegeven in een live videobeeld van de werkelijke omgeving, allemaal te zien op het indrukwekkende BMW Curved Display.

4W3A6783.jpeg

4W3A6786.jpeg

4W3A6787.jpeg

4W3A6790.jpeg

OPTIES.

De BMW i5 Business Edition is verder nog rijk uitgerust met de volgende opties:

• LED koplampen en LED achterlichten
• Exterior Line zijdeglans aluminium inclusief dakrailings in Perlglanz chroom
• Automatische achterklepbediening
• BMW Interaction Bar, van binnenuit verlicht
• BMW My Modes
• Sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier
• Elektrische interieurvoorverwarming en -voorkoeling
• Opbergvak met draadloze oplaadmogelijkheid

PARKING ASSISTANT.

 De uitrusting Parking Assistant maakt het parkeren en manoeuvreren gemakkelijker – ook met een aanhanger. De achteruitrijcamera, afstandssensoren en een noodremfunctie voorkomen parkeerschades. Bovendien herkent de BMW in het voorbijrijden geschikte parkeerplekken en parkeert naar wens automatisch in. Handig: de Reversing Assistant (achteruitrijhulp) ondersteunt u bij het achteruitrijden, bijvoorbeeld in smalle straatjes.

*Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.