PLUG & PLAY.

De elektrische BMW wordt steeds populairder en dat is niet voor niets! De voordelen van elektrisch rijden zijn duidelijk: het is beter voor het milieu én voor uw portemonnee. En met deze aantrekkelijke actie wordt het nog interessanter om een elektrische BMW aan te schaffen.

Of u nu op zoek bent naar een zakelijke financiering met Financial Lease of juist liever privé financiert via Private Finance, met deze actie kunt u profiteren van een tijdelijk rentepercentage van slechts 5,49%* in plaats van 8,49%. Dit scheelt u flink in de maandelijkse kosten. Let wel op: dit actietarief geldt alleen in combinatie met een Top Cover Verzekering, waarop u nu ook nog eens 10% korting ontvangt.

pexels-tiana-614484.jpg

ELEKTRISCHE BMW UIT VOORRAAD.

Dit actietarief is geldig op onze actuele voorraad. Bekijk ons uitgebreide aanbod nieuwe BMW i modellen op voorraad en vind uw droom BMW. En omdat de elektrische BMW steeds meer terrein wint, hebben wij ook een ruime keuze aan elektrische modellen beschikbaar. 

Kortom, profiteer nu van deze aantrekkelijke actie van en stap binnenkort achter het stuur van uw nieuwe elektrische BMW!

Bekijk de voorraad
ELEKTRISCH RIJDEN.png
REKENVOORBEELD.

Contante waarde (aanschafprijs): € 40.000,00

Contante betaling (aanbetaling): € 10.000,00

Totale kredietbedrag: € 30.000,00

Duur van de kredietovereenkomst (maanden): 48

Jaarlijkse kostenpercentage: 8,49%

Termijnbedrag: € 510,92

Slotsom: € 13.000,00

Totale door u te betalen bedrag: € 37.523,96

Vaste debetrentevoet: 8,49%

De getoonde bedragen zijn incl. btw en bestaan uit rente en aflossing. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services Nederland B.V. en betreft een niet-doorlopend krediet. De looptijd is zelf te bepalen met een maximum van 60 maanden. Het rentetarief geldt voor de gehele looptijd. BMW Financial Services Nederland B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden onder nummer 16036186 en geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12043616.

Tegelijk met de laatste betaling dient de slottermijn te worden voldaan. De rente van 5,49% is alleen van toepassing bij aanschaf van een nieuwe BMW i uit voorraad en is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering.  Alle bedragen zijn indicatief, incl. btw en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services.

* Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.