DE TOEKOMST VAN RUIMTE.

De mooiste ruimte om in te rijden is het interieur van de BMW Vision iNEXT. De voorstelling van een auto van de toekomst die op elke weg hetzelfde veilige en ontspannen gevoel geeft als thuis. Volledig elektrisch, in hoge mate autonoom en volledig verbonden maakt de BMW Vision iNEXT als elektrische auto van de toekomst een nieuwe manier van reizen mogelijk. Daarmee ontstaat een nieuwe definitie van autonoom rijden en daardoor ook van het interieur: niet alleen innovatief en esthetisch, maar vooral ook een plek waar u zich op uw gemak voelt en waar u zelf kiest hoe u uw tijd doorbrengt. BMW introduceert een visionaire rijbeleving die van elke weg uw favoriete bestemming maakt.

WAT WE MOGEN VERWACHTEN VAN DE VISION INEXT.

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW Vision iNext in onze handige Private Lease Calculator. 

Bereken hier

Sluiten
IMG_7806.jpg

EEN VISIE VORMGEVEN.

Een meesterwerk van emoties: de BMW Vision iNEXT is meer dan alleen een visie. BMW designers vanuit de hele wereld hebben zich laten inspireren door hun persoonlijke favoriete plaatsen en met de BMW Vision iNEXT een bijzondere leefruimte gecreëerd. Van visionaire technologieën tot ongeëvenaard comfort en exclusief design – ervaar de nieuwe definitie van mobiliteit.

GelaagdTemplateGrootiNext.png
bmw-vision-i-next-standard-detail-exterior-04.jpg

bmw-vision-i-next-standard-detail-exterior-02.jpg

bmw-vision-i-next-standard-detail-exterior-03.jpg

bmw-vision-i-next-standard-detail-exterior-01.jpg

bmw-vision-i-next-standard-detail-interior-03.jpg

bmw-vision-i-next-standard-detail-interior-01.jpg

bmw-vision-i-next-standard-detail-exterior-05.jpg

4

WIJ HELPEN U GRAAG.

Iban Heinz

Iban Heinz

Sales Manager

Dirk Kuper

Dirk Kuper

Verkoopadviseur

Wouter Voolstra

Wouter Voolstra

Verkoopadviseur

Robby Olislaegers

Robby Olislaegers

Verkoopadviseur

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 maart 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.