12% BIJTELLING ÉN DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR.

Kom maar op met de toekomst van elektrisch rijden. Want die toekomst begint nu. De nieuwe generatie BMW i3 en de sportieve BMW i3s zijn namelijk niet alleen 100% elektrisch, maar ook geavanceerder, sterker en sneller dan ooit. Zo kunt u na slechts 3 uur thuis opladen al een actieradius tot 310* kilometer hebben. En niet onbelangrijk: de i3 is nog gewoon leverbaar, dus profiteert u van 12% bijtelling de komende 4 jaar. En koopt u als particulier? Dan maakt u óók nog aanspraak op EV subsidies! Kom maar op.

DE VOLLEDIG ELEKTRISCHE BMW i3.

BMW BUSINESS EDITIONS.

Maak uw BMW i3 écht af met de aantrekkelijke BMW Business Editions. Dit zijn actiepakketten waarmee uw BMW royaal wordt uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. 

Zo bevatten alle Business Editions bijvoorbeeld (adaptieve) LED koplampen, breedbeeld navigatie en een lederen sportstuurwiel. En als u zoekt naar de overtreffende trap van geweldig zijn er nog de Business Editions Plus. 

Bekijk hieronder de inhoud van de pakketten voor de BMW i3 of ontdek de Business Editions voor andere BMW modellen.

BMW BUSINESS EDITIONS.
 • Business Edition
  Leverbaar vanaf €45.495

  Uitgerust met onder meer:

  • Comfort Pakket Advanced
  • Multifunctioneel stuurwiel
  • Cruise Control
  • Automatische airconditioning 1-zone
  • Connectivity pakket
  • Navigatiesysteem Professional
  • Achteruitrijcamera
  • Park Distance Control voor/achter (PDC)
  • Warmtepomp
  • Stoelverwarming incl. accuverwarming
  • Alarmsysteemklasse 3 (VbV/SCM)
  • Sportpakket incl. 20 inch lichtmetalen i wielen
  Meer vragen?
  Iban Heinz

  Iban Heinz

  Sales Manager

 • Business Edition Plus
  Leverbaar vanaf €49.995

  Business Edition, uitgebreid met:

  • BMW i interieur design Loft, Lodge of Suite
  • Elektrisch glazen schuif/kanteldak
  • HiFi System Harman Kardon
  Meer vragen?
  Iban Heinz

  Iban Heinz

  Sales Manager

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW i3 in onze handige Private Lease Calculator. 

Eindhoven 9.jpg

DUURZAAMHEID. VOLLEDIG DOORDACHT.

BMW naar een totale duurzame aanpak, vanaf de ontwikkeling en de productie van de auto, tot aan de recycling ervan. Veel van de toegepaste materialen van de BMW i3 zijn vervaardigd van hernieuwbare grondstoffen – en de BMW i3 wordt gebouwd met 100% duurzaam opgewekte energie.

 

i3 groot.png
P90320636-highRes.jpg

P90320628-highRes.jpg

P90320630-highRes.jpg

P90320625-highRes.jpg

P90320642-highRes.jpg

P90320646-highRes.jpg

i3

KLAAR VOOR DE SPRINT ONDER STROOM.

SPORTIEF MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP.

Maximaal sportief, maximaal elektriserend: de BMW i3s combineert uitmuntende rijeigenschappen met de modernste technologieën. De nieuw ontworpen Automatic Stability Control (ASC) werkt nu nog sneller en zorgt voor meer tractie en stabiliteit bij het accelereren en remmen. De geoptimaliseerde Dynamic Traction Control (DTC) is nu zelfs in bochten en tot een snelheid van meer dan 100 km/h beschikbaar. Nog meer sportieve rijdynamiek biedt het rijprogramma SPORT. Zodra het gaspedaal wordt ingetrapt reageert de BMW i3s sneller en directer indien de laadstatus van de accu dat toelaat. De Sport Steering met aangepast stuurmoment en het met tien millimeter verlaagde sportonderstel verbeteren de wendbaarheid.

 

Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i3 (120 Ah) varieert tussen de 13,1 en 14,6 kWh/100 km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.
 

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.
 

*Genoemd bedrag is gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

**Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.