8% BIJTELLING ÉN LEVERBAAR IN 2020.

Kom maar op met de toekomst van elektrisch rijden. Want die toekomst begint nu. De nieuwe generatie BMW i3 en de sportieve BMW i3s zijn namelijk niet alleen 100% elektrisch, maar ook geavanceerder, sterker en sneller dan ooit. Zo kunt u na slechts 3 uur thuis opladen al een actieradius tot 310* kilometer hebben. En niet onbelangrijk: de i3 is nog gewoon leverbaar in 2020, dus profiteert u van 8% bijtelling de komende 4 jaar. En koopt u als particulier? Dan maakt u óók nog aanspraak op EV subsidies! Kom maar op.

TIJDELIJKE ACTIES VOOR DE BMW i3.

DE VOLLEDIG ELEKTRISCHE BMW i3.

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW i3 in onze handige Private Lease Calculator. 

Eindhoven 9.jpg

DUURZAAMHEID. VOLLEDIG DOORDACHT.

BMW naar een totale duurzame aanpak, vanaf de ontwikkeling en de productie van de auto, tot aan de recycling ervan. Veel van de toegepaste materialen van de BMW i3 zijn vervaardigd van hernieuwbare grondstoffen – en de BMW i3 wordt gebouwd met 100% duurzaam opgewekte energie.

 

i3 groot.png
P90320636-highRes.jpg

P90320628-highRes.jpg

P90320630-highRes.jpg

P90320625-highRes.jpg

P90320642-highRes.jpg

P90320646-highRes.jpg

i3

KLAAR VOOR DE SPRINT ONDER STROOM.

SPORTIEF MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP.

Maximaal sportief, maximaal elektriserend: de BMW i3s combineert uitmuntende rijeigenschappen met de modernste technologieën. De nieuw ontworpen Automatic Stability Control (ASC) werkt nu nog sneller en zorgt voor meer tractie en stabiliteit bij het accelereren en remmen. De geoptimaliseerde Dynamic Traction Control (DTC) is nu zelfs in bochten en tot een snelheid van meer dan 100 km/h beschikbaar. Nog meer sportieve rijdynamiek biedt het rijprogramma SPORT. Zodra het gaspedaal wordt ingetrapt reageert de BMW i3s sneller en directer indien de laadstatus van de accu dat toelaat. De Sport Steering met aangepast stuurmoment en het met tien millimeter verlaagde sportonderstel verbeteren de wendbaarheid.

 

Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i3 (120 Ah) varieert tussen de 13,1 en 14,6 kWh/100 km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.
 

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.
 

*Genoemd bedrag is gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

**Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.