BMW 3 SERIE GRAN TURISMO.

Een veelzijdig karakter vol ideeën en bestemmingen: De BMW 3 Serie Gran Turismo verenigt sportief design, spannende dynamiek en royale ruimte tot een uniek voertuigconcept. De coupé-achtige daklijn benadrukt de souplesse waarmee hij zijn sportiviteit op de weg brengt. De BMW 3 Serie Gran Turismo: expressief, veelzijdig, fascinerend.

TIJDELIJKE ACTIES VOOR DE BMW 3 SERIE.

ONTDEK DE BMW 3 SERIE GRAN TURISMO.

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW 3 Serie Gran Turismo in onze handige Private Lease Calculator. 

Bereken hier

Sluiten

RIJASSISTENTIE & CONNECTIVITEIT.

De BMW 3 Serie Gran Turismo verrijkt de BMW 3 Serie familie met zijn onderscheidende karakter. Ook op het gebied van connectiviteit biedt de 3 Gran Turismo talrijke nuttige functies, digitale diensten en rijassistentiesystemen – voor maximaal comfort en optimale veiligheid.

GelaagdTemplateGroot3GT.png
bmw-3-series-gran-turismo-inspire-highlight-desktop-01.jpg

bmw-3-series-gran-turismo-inspire-mg-exterior-interior-design-desktop-03.jpg

bmw-3-series-gran-turismo-inspire-highlight-desktop-03.jpg

bmw-3-series-gran-turismo-inspire-highlight-desktop-04.jpg

3

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 3 Serie Gran Turismo varieert tussen de 4,7 en 8,1 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 124 en 185 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2019.

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.