GEDEELD PLEZIER. MEER PLEZIER.

Haal alles uit het stadsleven: met de BMW 2 Serie Gran Tourer. Hij biedt veel en neemt nog meer mee. En dat is juist in de grote stad een groot voordeel. Hectische situaties verwerkt hij met een speelse gelatenheid – jong, zelfverzekerd en vol in het leven. Maar ook altijd en overal sportief, dankzij krachtige 3- dan wel 4-cilinder BMW TwinPower Turbo motoren. Voor rijplezier tot aan de stadsgrenzen en daarbuiten.

TIJDELIJKE ACTIES VOOR DE BMW 2 SERIE.

ONTDEK DE BMW 2 SERIE GRAN TOURER.

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW 2 Serie Gran Tourer in onze handige Private Lease Calculator. 

Eindhoven 5.jpg

RIJASSISTENTIE & CONNECTIVITEIT.

De buitengewone designtaal van de BMW 2 Serie Coupé is maatgevend – van de unieke compacte proporties, via het aangescherpte front met opnieuw ontworpen dubbele nierengrille, tot de atletische achterkant met geaccentueerde breedte. De onderscheidende licht aflopende daklijn onderstreept het dynamische silhouet en maakt de sportieve ambities in één oogopslag duidelijk.

2 gran tourer.png
P90305298_highRes_the-new-bmw-2-series.jpg

P90305296_highRes_the-new-bmw-2-series.jpg

P90305295_highRes_the-new-bmw-2-series.jpg

P90305297_highRes_the-new-bmw-2-series.jpg

P90305299_highRes_the-new-bmw-2-series.jpg

2

WIJ HELPEN U GRAAG.

Iban Heinz

Iban Heinz

Sales Manager

Dirk Kuper

Dirk Kuper

Verkoopadviseur

Wouter Voolstra

Wouter Voolstra

Verkoopadviseur

Robby Olislaegers

Robby Olislaegers

Verkoopadviseur

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 2 Serie Gran Tourer varieert tussen de 4,1 en 5,8 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de 107 en 131 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2020. 


Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

 

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 maart 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

**Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.