OPEN MINDED.

De look: adembenemend mooi. Het karakter: grenzeloos vrij. De BMW 2 Serie Cabrio is een uiting van sportieve vrijheid en elegantie. De combinatie van dynamisch design, krachtige motoren en exclusieve uitrusting in het opnieuw ontworpen interieur opent nieuwe wegen naar grenzeloos rijplezier. De sportiefste cabrio in zijn klasse laat geen ruimte voor twijfel over aantrekkelijke onafhankelijkheid.

TIJDELIJKE ACTIES VOOR DE BMW 2 SERIE.

ONTDEK DE BMW 2 SERIE CABRIO.

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW 2 Serie Cabrio in onze handige Private Lease Calculator. Maak alvast de keuze tussen onze vestiging Uden of Helmond.

IMG_7806.jpg

ONLINE IN EEN HANDOMDRAAI.

Ervaar de onweerstaanbare vrijheid van naadloze online connectiviteit terwijl u onderweg bent – in de BMW 2 Serie Cabrio. Het nieuwe bedieningsconcept blinkt uit door de duidelijke functies, intuïtieve bediening en digitale diensten die van het interieur een indrukwekkende comfortzone maken.

bmw-2-series-convertible-modelfinder.png
P90258156_highRes.jpg

P90258151_highRes.jpg

P90258154_highRes.jpg

P90258153_highRes.jpg

P90258155_highRes.jpg

P90258129_highRes.jpg

P90258130_highRes.jpg

P90258141_highRes.jpg

2

BMW M PERFORMANCE PARTS.

VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG.

Sportief tot in de details. Met BMW M Performance Parts geeft u uw nieuwe BMW het karakter dat bij u past. Bekijk alle onderdelen en accessoires die zowel het exterieur als het interieur van uw BMW nóg sportiever en dynamischer maken. Geef toe aan meer en meer rijplezier. Upgrade uw nieuwe BMW met M Performance Parts. Dichterbij autosport komt u niet.  Geef uw BMW de ruige velgen die deze verdient. En geef toe aan carbon spiegelkappen, frontsplitters en achterspoilers!

 

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 2 Serie Cabrio varieert tussen de 4,9 en 9,6 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 152 en 218 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.
 

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

 

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

**Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.