SUBSIDIE OP VOLLEDIG ELEKTRISCHE BMW'S.

Wie een volledig elektrische BMW of MINI koopt, krijgt tijdelijk € 4.000,- euro van de aankoopprijs terug. Milieuminister Stientje van Veldhoven heeft daarover afspraken gemaakt met auto- en milieuclubs. Voor tweedehands modellen gaat een aanschafsubsidie gelden van € 2.000,-.

De subsidie van € 4000,- euro voor nieuwe elektrische modellen geldt voor modellen met een (oorspronkelijke) cataloguswaarde tussen €12.000,- en € 45.000,- en een minimale actieradius van 12.000km. Het aanbod in deze prijsklasse wordt steeds groter.

Voor occasions gelden dezelfde voorwaarden. Bovendien geldt de subsidie alleen als u een auto koopt via officiële dealerbedrijven.

Op dit moment is het jaarbudget van 2020 al op maar subsidie aanvragen kan nog steeds. De regeling loopt namelijk tot 2025. Voor meer informatie kunt u de website van de Rijksoverheid raadplegen via onderstaande button.
Bekijk de voorraad

EEN NIEUWE BMW I3 OF I3S.

RIJK UITGERUST EN ERG INTERESSANT GEPRIJSD ONDER DE € 45.000,-. 

€ 4.000,- SUBSIDIE.

Kiest u als particulier voor een BMW i3 of i3s, dan profiteert u van € 4.000,- subsidie ondersteuning vanaf 1 maart 2020. Zoals we in de spelregels schreven, geldt deze ondersteuning alleen voor auto’s onder de € 45.000,- . Gelukkig zijn de i3 en i3s erg gunstig geprijsd, u kunt zelfs kiezen voor een extra rijke rusting. Wij raden u onze BMW Executive Editions aan, waarin uw i3 of i3s wordt voorzien van o.a. Navigatie Professional, Cruise Control, Achteruitrijcamera, Stoelverwarming, Lichtmetalen velgen en nog veel meer.

Wilt u ervaren hoe een i3 of i3s rijdt? Maak gerust eens een proefrit!

EEN NIEUWE MINI ELECTRIC.

ALLE UITVOERINGEN HEBBEN EEN VANAFPRIJS ONDER DE € 45.000,-. 

€ 4.000,- SUBSIDIE.

De aankondiging van de nieuwe subsidie regeling had niet beter getimed kunnen zijn, aangezien de MINI Electric op 7 maart 2020 onze showrooms inrijdt. Dat betekent dat u als particulier vanaf introductie meteen profiteert van deze ondersteuning. De MINI Electric is verkrijgbaar in 4 verschillende uitrustingen: Basic, Essential, Charged en Yours, allemaal verkrijgbaar onder de € 45.000,-.

Wilt u de nieuwe MINI Electric ervaren? Plan direct een proefrit in!

EEN GEBRUIKTE BMW I3 OF I3S.

EEN RUIM AANBOD AAN JONGE OCCASIONS.

€ 2.000,- SUBSIDIE.

Ook onze occasion BMW i3 of i3s modellen zijn nu interessanter dan ooit. Omdat de BMW i3 als een van de eerste elektrische modellen op de Nederlandse markt kwam, is ook het interessante occasionaanbod door de jaren heen gegroeid. Ontvang nu €2.000.- subsidie op een gebruikte BMW i3 of i3s.

Informeer bij onze verkoopadviseurs naar ons aanbod en ervaar de i3 of i3s middels een proefrit.

* Deze afspraken zijn nog onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Vraag naar de voorwaarden.