BMW 1 SERIE.

Het design van de BMW 1 Serie laat zowel van binnen als van buiten een sterke indruk achter. Dat begint al bij de dynamische voorzijde met een grote BMW nierengrille en een brede bumper. Scherpe lijnen lopen parallel aan de vloeiende daklijn naar de karaktervolle achterzijde. De bijzondere klasse van de BMW 1 Serie is ook merkbaar in het interieur: de passagiers wacht een ruimtelijke, behaaglijke en open ambiance. De moderne cockpit biedt ergonomisch geoptimaliseerde uitrustingen, grote digitale displays en een consequente oriëntatie op de bestuurder.

De BMW 1 Serie met gratis automaat is al leverbaar vanaf € 36.116

BMW 2 SERIE.

De BMW 2 Serie Gran Coupé introduceert een nieuwe karaktervolle vorm van autoriteit in de compacte premiumklasse. Vooral met zijn compromisloos op prestaties gerichte vormgeving maakt hij zijn ambities onmiskenbaar duidelijk. In lijn met de hoogwaardige technologieën en perfect afgestemde rijdynamische kenmerken onderscheidt de BMW 2 Serie Gran Coupé zich met gemak van de massa en volgt hij zijn eigen weg.

De BMW 2 Serie met gratis automaat is al leverbaar vanaf € 38.908

4W3A0729.jpg
4W3A0782.jpg
4W3A0809.jpg
4W3A1070.jpg

* Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.