DE VOORDELEN VAN FLEX LEASE.

BMW FLEX LEASE UITGELEGD.

Bij het afsluiten van een Private Lease of Operational Lease overeenkomst voor een nieuwe BMW X1 met een looptijd van 48 maanden heeft u de mogelijkheid om BMW Flex Lease als optie toe te voegen. Afhankelijk van de gekozen BMW betaalt u maandelijks een bijdrage van €25,- boven op uw leaseprijs. Hierdoor heeft u de flexibiliteit om uw overeenkomst, om welke reden dan ook, boetevrij en zonder opzeggingsvergoeding te beëindigen vanaf 1 jaar nadat uw overeenkomst is ingegaan. Opzeggen kan na dat jaar iedere maand met in achtneming van een maand opzegtermijn. Natuurlijk geniet u daarnaast nog steeds van alle gemakken die Private Lease of Operational Lease u biedt.

Lease uw nieuwe BMW en u weet exact wat u maandelijks kwijt bent. Dit geeft u de nodige zekerheid. Maar wellicht heeft u ook behoefte aan vrijheid en flexibiliteit. Handig bijvoorbeeld als uw mobiliteitsbehoefte of uw levenssituatie verandert. In dat geval is BMW Flex Lease de juiste keuze voor u. 

FLEX LEASE OP DE BMW X1.

BMW Flex Lease is beschikbaar voor de nieuwe BMW X1. U betaalt maandelijks een vast bedrag voor BMW Flex Lease bovenop uw leaseprijs. Voor de nieuwe BMW X1 is dit € 25,- per maand inclusief btw bij BMW Private Lease of €25,- per maand exclusief btw bij BMW Operational Lease. Zo geniet u van alle voordelen van leasen bij BMW. Enthousiast geworden?

VEELGESTELDE VRAGEN BMW FLEX LEASE.

  • Helaas kunt u BMW Flex Lease uitsluitend selecteren bij het afsluiten van een overeenkomst. Na het afsluiten van een overeenkomst en gedurende de looptijd van deze overeenkomst kan deze service niet meer worden toegevoegd.

  • U heeft de mogelijkheid om één keer uw leasecontract na 12 maanden voortijdig te beëindigen. Als u hierna kiest voor een nieuw leasecontract wordt dit automatisch een Private Lease of Operational Lease product zonder Flex Lease.

  • Zodra er na de ingangsdatum van de leaseovereenkomst 12 maanden zijn verstreken, kunt u de leaseovereenkomst opzeggen en de BMW inleveren zonder dat u een opzeggingsvergoeding verschuldigd bent. Let op: Opzegging is niet mogelijk wanneer er ten aanzien van de leaseovereenkomst sprake is van een betalingsachterstand.

  • U kunt uw leaseovereenkomst altijd eerder dan een jaar opzeggen. Echter zijn hier wel voortijdige beëindigingskosten aan verbonden zoals beschreven in de algemene voorwaarden van uw leaseovereenkomst.

  • Bij het opzeggen van de leaseovereenkomst met Flex Lease heeft u een opzegtermijn van één maand.

  • Het opzeggen van uw leaseovereenkomst kan snel en eenvoudig per e-mail of brief.

DOCUMENTATIE.

Wilt u meer weten over BMW Flex Lease en op uw gemak nog even de veelgestelde vragen en de documentatie nalezen. Hieronder vindt u overzichtelijk alles bij elkaar.