EEN FIJNSTOFFILTER VOOR DE PRIJS VAN EEN STANDAARD INTERIEURFILTER.

Uw BMW is voorzien van een standaard interieurfilter om de lucht te zuiveren die van buitenaf uw BMW in komt. We bieden u de mogelijkheid om deze filter te laten vervangen voor een fijnstof interieurfilter. Hiermee wordt het aantal schadelijke deeltjes, dat via de lucht uw auto binnenkomt, tot een minimum beperkt, hoe sterk de luchtvervuiling buiten ook is. Zo filtert hij de aller­kleinste allergenen en bacteriën met een prestatie van 99,5% (denk ook aan pollen). Daarnaast verhoogt het filter de werkzaamheid van de luchtcirculatiemodus, waarbij de luchtkwaliteit aanzienlijk verbetert.

Wij bieden nu het fijnstoffilter aan voor de prijs van een normale interieurfilter. Via onderstaande knop maakt u eenvoudig een afspraak en kunt u 'interieurfilter' aanvinken

Dat is nog eens rijplezier zonder een vuiltje aan de lucht. 

HET ONZICHTBARE BELANG VAN AIRCOREINIGING.

Uw airco werkt het hele jaar voor u en filtert stuifmeel, stof, bacteriën, schimmels en ander vuil. Deze vervuiling hoopt zich langzaam op en zonder dat u het doorheeft ademt u verontreinigde lucht in. Herkent u een van de volgende veelvoorkomende problemen? Denk hierbij aan: terugkerende gezondheids­klachten zoals niezen, geïrriteerde luchtwegen en droge ogen, vervelende bijgeluiden, ramen die snel beslaan en geurklachten. Dan is uw aircosysteem hoogst­waarschijnlijk toe aan onderhoud.

Tijdens dit onderhoud wordt de airco grondig gereinigd en nagekeken op defecten en wanneer nodig het interieurfilter vervangen. Zo kunt u genieten van schone lucht tijdens het rijden en met een gerust hart de airco laten werken.

KLEINE VERSCHILLEN, VERRASSENDE EFFECTEN.
 Micro FilterFijnstoffilter
Drievoudige zuivering: mechanisch, elektrostatisch en met actieve koolstof
Vrijwel complete filtering van deeltjes tot een grootte van 0,005 millimeter
Actieve koolstof ter bescherming tegen schadelijke gassen
Mechanisch filter met een oppervlak van 200.000 m2
Elektrostatisch geoptimaliseerde filtering
Bestand tegen chemicaliën en temperatuurschommelingen
Filtert allergenen en bacteriën tot een grootte van 0,3 μm 
Filterprestatie tot 99,5%, afhankelijk van de deeltjesgrootte 
Filtert tot 70% van alle fijne zwevende deeltjes ≤ 2,5 μm groot (PM 2,5) 
Hoge werkzaamheid ook in luchtcirculatiemodus (toevoer van frisse lucht vanuit het interieur)